Aromaterapi

Aromaterapi, 6000 yıllık geçmişi ile günümüz kozmetik dünyasının çıkış noktasıdır. Doğal yağlar ile cilt bakımı, saç bakımı ve güzellik konularında çözümlerden faydalanabilirsiniz.

  • Ledum yağı

    Ledum Yağı Ne İşe Yarar?

    Ledum yağı, genel sağlığınızı iyileştirmek için bir toniktir. Labrador çayı olarak da bilinen bu bitki, yüzyıllarca böbrek problemlerini, cilt hastalıklarını,…

    Devamını Oku »
  • Misket Limonu

    Misket Limonu Yağı Ne İşe Yarar?

    Misket limonu yağını hiç duydunuz mu? Misket limonunun botanik adı citrus aurantifolia’dır. Sivilce, diş ağrısı, solunum problemleri veya sindirim sorunları…

    Devamını Oku »
  • kahve yağı

    Kahve Yağı Faydaları

    Kahve yağı, canlandırıcı etkisiyle her kadının cilt bakım rutinlerinde olması gereken bir üründür. Esansiyel yağlar artık hemen hemen tüm güzellik…

    Devamını Oku »
  • Kızılcık

    Kızılcık Tohumu Yağı Faydaları

    Kızılcık tohumu yağı cilde, saçlara ve sağlığa inanılmaz faydalı bir şifadır. Kızılcık meyvesi genel olarak Amerika Birleşik Devletleri, Asya, Avrupa…

    Devamını Oku »
  • Marsıvan yağı

    Marsıvan Yağı Faydaları

    Marsıvan yağı, Hindistan’a özgü bir esansiyel yağdır ve marsıvan bitkisi ilk kez Hindistan’da ortaya çıkmıştır. Bu bitki yaklaşık 1000 yıl…

    Devamını Oku »
  • Köri yağı

    Köri Yağı Faydaları

    Köri yağı çok yönlü bir yağdır ve özellikle Güney Hindistan’da yaygındır. Köri esansiyel yağının faydaları muazzamdır. Yararları, tedavi edici özellikleri,…

    Devamını Oku »
  • Cubebe yağı

    Kebabiye Yağı Faydaları

    Kebabiye yağı, kebabiye biberinden elde edilen bir esansiyel yağdır. Kebabiye diğer adıyla java biberden elde edilen bu uçucu yağın sıcak,…

    Devamını Oku »
  • galbanum yağı

    Galbanum Yağı Ne İşe Yarar?

    Galbanum yağının sağlığa faydaları genel olarak bir anti-artritik, anti-romatizma, spazmodik, yara iyileştirici, dolaşım sistemini düzenleyici, detoksifiye edici, yumuşatıcı, böcek kovucu…

    Devamını Oku »
  • sardunya çiçeği

    Sardunya Yağı Ne İşe Yarar?

    Sardunya yağı, Güney Afrika’ya özgü bir bitki türü olan pelargonium graveolens yapraklarının buharla damıtılmasıyla elde edilir. Halkbilimine göre, çok çeşitli…

    Devamını Oku »
  • Cypriol yağı

    Cypriol Yağı Faydaları

    Cypriol yağı, potansiyel bir gaz giderici yağdır ve aynı zamanda iyi bir saç toniğidir. Bu açıdan faydaları saymakla bitmez. Cypriol…

    Devamını Oku »
Başa dön tuşu