Şarkıcı Sinan Akçıl ile Müge Anlı Baş Başa Yemek Yedi !

15.04.2022
94
Şarkıcı Sinan Akçıl ile Müge Anlı Baş Başa Yemek Yedi !
Modelistlik Kursu

Şarkıcı Sinan Akçıl ile Müge Anlı Baş Başa Yemek Yedi ! ATV ekranlarının sevilen ve sayılan sunucusu Müge Anlı, daha önce kendisinden ilham alarak şarkı yazan ve besteleyen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile buluştu. Ünlü bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili, vatandaşlar tarafından fotoğrafları görüntülendi.

Senelerdir program yaptığı ATV ekranlarında bulduğu kayıp insanlar ve çözüme kavuşturduğu cinayetlerle adını geniş bir kesime duyuran Müge Anlı, bu sefer iş hayatı dışındaki bir konuyla gündeme sarstı. Ünlü sunucu Müge Anlı, bir önceki akşam genç ve yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl ile beraber yemek yediler. Mekandaki kişiler tarafından görüntülenen ikili koyu bir sohbet içerisindeydi.

Şarkıcı Sinan Akçıl ile Müge Anlı Baş Başa Yemek Yediler!

Şarkıcı Sinan Akçıl ile Müge Anlı Baş Başa Yemek Yedi ! Ünlü sunucu Müge Anlı ve daha önce kendisinden ilham alarak Durum Çok Acil adlı şarkıyı yazan ve besteleyen genç şarkıcı Sinan Akçıl, Sarıyer’deki ünlü bir mekanda baş başa yemek yiyip sohbet ettiler. İkilinin o anlarında ünlü mekanda bulunan diğer müşteriler tarafından görüntülendi ve kayda alındı.

Gossippasta adlı İnstagram hesabında mevcut olan görüntünün ardından iki yakın arkadaş olan ünlü isimlerin neden ve niçin buluştuğu sosyal medyada merak konusu oldu. Magazin sayfalarında konu olan bu haberden kaynaklı bir çok yorum geldi. Neden buluştukları konusunda merak eden takipçileri ve sevenleri ileriki zamanlarda ikiliden açıklama beklemektedir. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ünlü sunucunun ekranlarda giydiği kıyafetlerin aksine desenli ve daha canlı renkler tercih ettiği görülmüştür.

Müge Anlı’dan İlham Alarak Şarkı Yazmıştı

Şarkıcı Sinan Akçıl ile Müge Anlı Baş Başa Yemek Yedi ! Durum Çok Acil şarkısını yazıp besteledikten sonra ünlü sunucu Müge Anlı’nın canlı yayınına katılan genç ve başarılı şarkıcı Sinan Akçıl, “İtiraf ediyorum. Gerçek bir Müge Anlı hayranıyım. Her gün izliyorum, Allah Türkiye’yi Müge Anlı’sız bırakmasın” ifadelerine yer vermişti.

Ünlü sunucu Müge Anlı’nın canlı yayınına katılan genç şarkıcı Sinan Akçıl yazdığı şarkıyı programda seslendirmişti. Ekran başındakilerin beğendiği ve çok hoşlarına gittiği bu şarkı kısa bir süre içerisinde çok dinlenenler arasına girmeyi başardı. Kendisine şarkı yazıldığını öğrenen Müge Anlı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Yeni Ümit İş Makinesi Kursu

Faydalı olabilecek diğer içerikler

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.