Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar 2022 Yılının En İyi Komedyenleri Oldu !

28.04.2022
98
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar 2022 Yılının En İyi Komedyenleri Oldu !
Modelistlik Kursu

2022 yılının ilk 4 ayında en çok habere konu olan komedyenleri belli oldu! Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar zirvede

Habermetre sayesinde yapılan analize göre, 2022 senesinin ilk 4 ayında en çok haber konusu olan komedyenleri sıraladı. İnsansız haber analiz ve raporlama sistemine göre listenin en başında Cem Yılmaz gelirken onu 2. sırada Şahan Gökbakar takip ediyor.

 

Türkiye’nin en büyük önde gelen dijital haber bankası Habermetre, 10 bini geçen Türk sitesini tarayarak, 2022 senesinin ilk 4 ayında en fazla haber konusu olan komedyenlerin listesini çıkardı. Bu listede birçok ünlü komedyenlerin konu olduğu haber sayısına göre sıralanmaktadır.

 

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Zirvede

 

Yeni Ümit İş Makinesi Kursu

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Zirvede! Türkiye’nin en büyük önde gelen dijital haber bankası Habermetre’nin yaptığı analiz ve araştırmalar sonucunda yayınlanan rapora göre; Cem Yılmaz 13 bin 437 habere konu olarak listenin en başında birinci sırada yer almaktadır. Cem Yılmaz’ı 8 bin 91 haberle gündeme yönelik yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Şahan Gökbakar takip etti.

Şahan Gökbakar’ın bulunduğu haberler çoğunlukla gündeme yönelik Twitter’dan yaptığı yorumlar içermektedir. Ünlü komedyenlerin en başında yer alan bu iki isim Türkiye’nin en çok tercih edilen ve gülünen isimlerinin başında yer aldı. Habermetre’nin yaptığı analizler sayesinde listede pek çok ünlü komedyen de yer almaktadır.

Doğu Demirkol 3. Sıraya Yerleşti

 

FOX TV kanalında yayınlanan ve final yapan Maske Kimsin Sen? yarışmasında jüri üyeliği yapan ve aynı zamanda komedi gösterilerine devam eden ünlü komedyen Doğu Demirkol’da 4 bin 757 habere konu olarak analizler sonucunda ortaya çıkan listenin 3. sırasında yer almaktadır. Doğu Demirkol’un ardından takip eden ünlü isim ise 3 bin 201 haberle Ata

 

Demirer takip etti. Konuşanlar programıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hasan Can Kaya ise 2 bin 110 habere konu olarak bu listenin 5. sırasına yerleşti. Türkiye’nin en büyük önde gelen dijital haber bankası Habermetre’nin raporuna göre, Beyazıt Öztürk 2 bin 47 haberle 6. sırada, Yasemin Sakallıoğlu bin 155 haberler 7. sırada yer aldı.

Faydalı olabilecek diğer içerikler

 

 

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.