Ece Erken, Eşi Şafak Yazıcıoğlu’nun Mal Varlığı İçin Reddi Miras Yaptı

26.04.2022
51
Ece Erken, Eşi Şafak Yazıcıoğlu’nun Mal Varlığı İçin Reddi Miras Yaptı
Modelistlik Kursu

Ece Erken, Eşi Şafak Yazıcıoğlu’nun Mal Varlığı İçin Reddi Miras Yaptı ! Hayat arkadaşını uğradığı bir silahlı saldırı sonrasında kaybeden Ece Erken, cenazeden sonra sık sık miras nedeniyle gündeme düşüyor. Sürekli yaptığı paylaşımlarda bu zamana kadar her şeyini kendisinin aldığını dile getiren Ece Erken, bugün yeni bir paylaşım yaparak eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mal varlığı için reddi miras davası açtığını duyurdu.

 

Ünlü sunucunun avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını yitirdi. Geçtiğimiz haftalarda eşinden geriye kalan eşyaları sattığı yönündeki iddiaları kesin ve net bir dille yalanlayan ünlü sunucu, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mirası ile alakalı bir karar verdi.

 

Ece Erken “Reddi Miras Yapıyorum”

 

Sosyal medya hesabı İnstagram sayfasından bir açıklama yapan ünlü sunucu Ece Erken, “Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız reddi miras yapıyorum.

Yeni Ümit İş Makinesi Kursu

 

Herkese sevgi ve saygılarımla” ifadelerine yer verdi. Ünlü sunucu Ece Erken’in bu açıklamasında sonra takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Birçok yorum bırakan ünlü sunucu takipçileri resmen ikiye ayrıldı. Bir taraf reddi miras davası açmaması gerektiğini dile getirirken diğer taraf davayı açmasının iyi olduğunu söyledi. Ünlü sunucunun yaptığı açıklamadan sonra magazin gündemi adeta çalkalandı. Sosyal medya platformu olan İnstagram hesabından yaptığı açıklama sonrası magazin sayfaları Ece Erken’in açıklaması hakkında birçok yorumda bulundu.

 

Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mirasının payına düşecek olan kısmı reddettiği ve biz gönülden bağlı insanlardık diyerek eşinin mal varlığını istemediğini dile getirdi. Dava sonucunda ne olacağı şimdiden bütün sosyal medya için merak konusu oldu. İleriki günlerde ne olacağını merak eden kişiler bu haber sayfasından bizleri takip ederek haberdar olabilirler. Dava sonucunda çıkan kararı buradan paylaşacağız ve ünlü sunucunun bir kere daha açıklaması olur ise sayfamızı ara ara yenileyerek olaylardan haberdar olabilirsiniz.

Faydalı olabilecek diğer içerikler

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.