Tuğçe Kazaz’dan kendisine “Yallah Arabistan’a” diyen Ezgi Mola’ya cevap: Medya maymunu

01.06.2022
109
Tuğçe Kazaz’dan kendisine “Yallah Arabistan’a” diyen Ezgi Mola’ya cevap: Medya maymunu
Modelistlik Kursu

Ezgi Mola, şeriat konusunda dikkat çekici açıklamalarda bulunan Tuğçe Kazaz’a “Yallah’a Arabistan” diyerek yanıt verdi. Mola’nın tepkisine sessiz kalamayan Kazaz, “Yerini bil, medya saçmalıklarına devam et” dedi.

Eski model Tuğçe Kazaz, gündemdeki açıklamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sonunda Kazaz, şeriat konusunda dikkat çekici açıklamalar yaptı. Ezgi Mola’nın ünlü ismin paylaşımına tepki göstermesinin ardından ikili arasındaki gerilim yükseldi.

“KÖTÜLÜKLE YAŞAYAN BİR TOPLUMUZ, ŞERİAT BİZE GELMEZ”

Twitter hesabından şeriat hakkında bilgi veren Kazaz, “Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat, Allah’ın lütfu ve rahmeti, Hz.Muhammed’in ahlakı, Hz.Ömer’in adaleti, Hz.Ali’nin cesareti, Fatih’in öngörüsüdür. Şeriat. “İnsancıl, adil ve ilahi bir hayatın formülüdür. Korkmayın, biz kötüyü yaşamaya çalışan bir toplumuz, şeriatı kabul etmiyoruz! Anladığım kadarıyla şeriat, dışlamak için karaladığınız o şeriat değil. İslam’dan İslam” dedi.

Tuğçe Kazaz’dan Cevap Gecikmedi, “Haddini Bil Medya Maymunu”

Oyuncuya Twitter hesabından yanıt veren Tuğçe Kazaz, şu ifadeleri kullandı: “Ezgi Mola bana ‘Rabbim Arabistan’a!x

TWİTTER’DA GÜNDEM OLDU

Birbirlerini paylaştıktan sonra Tuğçe Kazaz ve Ezgi Mola Twitter’da günün konusu oldu. İki ünlü isim, kullanıcılardan hem destek hem de tepki payı almaya başladı.

Tuğçe Kazaz kimdir?

Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982, Balıkesir, Türk manken. Bayan Türkiye 2001 birincisi.

Yeni Ümit İş Makinesi Kursu

26 Ağustos 1982’de Balıkesir, Edremit’te doğdu. Çocukluğu İzmir’de geçmiştir. Lisedeyken yedi yıl basketbol oynadı. Bu nedenle hayatı İstanbul, İzmir ve Antalya arasında geçti. Özel Ortadoğu Koleji, Antalya Koleji ve ardından İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde okudu, ancak devamsızlık nedeniyle mezun olamadı. Bir erkek kardeşi var.

2000 yılında girdiği Elite Model Look yarışmasında ikinci oldu. Ardından elit model Look Paris seçmelerinde de ilk 15’e girdi. 2001 yılında “Miss Turkey” güzellik yarışmasında yarıştı. 2001 yılında bir güzellik yarışmasını kazandıktan sonra uzun süre şarkıcı Kenan Doğulu’ya aşık oldu. Ardından Sezen Aksu’nun müzisyen oğlu Mithat Can ile çıkmaya başladı. TV dizisi Kampusistan, Yunan filmi Aylaklık ve Kamuflaj: Ege’de Sirenler ve daha sonra 2009 filmlerinde Can-2007 ve Cin Geçidi’nde rol aldı.

Tuğçe Kazaz, 8 Eylül’de Porto Germeno’daki Ayios Nikolais Kilisesi’nde vaftiz edilerek Ortodoks Hristiyan oldu. 24 Eylül 2005’te Atina’daki St. Nicholas Kilisesi’nde sade bir törenle Yunan aktör George Seitaridis ile evlendi ve Yunanistan’a yerleşti. Üç yıllık evliliğin ardından boşanıp tekrar Müslüman olduğunu söyleyerek Türkiye’ye döndü ve yeniden Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakmaya karar verdi.

Kazaz, bir dönemin en cesur modellerinden biriydi. Amerika ve Paris’te modellik yapan sayılı modellerden biri olarak ani bir kararla podyumdan ayrıldı. Son kez tesettür defilesine giden Kazaz, ne profesyonel ne de özel olarak dekolte takmayacağını açıklamıştı.Tuğçe Kazaz, Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı “Uzun Hikaye” filminden sonra rol aldı. Hazal Kaya ile Geçen Yaz Balkanlar 1912.

Diğer içerikler

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.