Didem Kınalı, Hayvanlara Mama Almak İçin Kıyafetlerini Sattı !

25.05.2022
113
Didem Kınalı, Hayvanlara Mama Almak İçin Kıyafetlerini Sattı !
Modelistlik Kursu

Didem Kınalı, Hayvanlara Mama Almak İçin Kıyafetlerini Sattı ! Son dönemde sık sık maddi sorunları ile gündeme gelen oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de sokak ortasına tezgah açarak kıyafetlerini satışa çıkardı. Didem Kınalı, eskiden binlerce lira para vererek satın almış olduğu kıyafetlerini sokak ortasında 50-100 TL gibi rakamlara satarak gelir elde etmeye çalışıyor. Kıyafetlerinin satışından kazandığı paraların bir kısmını ise sokak hayvanlarına bağışlıyor.

Tüm Türkiye’nin ‘’Oryantal Didem’’ olarak tanıdığı Didem Kınalı geçtiğimiz günlerde kıyafetlerini Cihangir’de sokak ortasında sergileyerek satışa çıkardı. Sattığı kıyafetlerden kazandığı paraların bir kısmını da sokak hayvanları için bağışladığını da söyledi. Didem, yapmış olduğu bu hareketiyle yeniden gündeme geldi.

Binlerce Liralık Kıyafetleri 50 – 100 TL’ye Sattı

Pandemi döneminde işsiz kalan Didem Kınalı, geçen sene kira ve faturalarının ödenmesi için e-devlet üzerinden yardım başvurusu yapmıştı. Didem, sokak hayvanları için kıyafetlerini satmaya başladı. Hayvanları çok sevdiğini söyleyen Didem, geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde eskiden binlerce liralar vererek satın aldığı kıyafetleri 50 – 100 TL gibi rakamlara satarak sokak hayvanları için para topladı. Didem, sattığı kıyafetlerinden elde ettiği gelirlerin bir kısmını sokak hayvanlarına mama almak için kullanacağını söyledi.

Didem Kınalı, Kira Ve Faturaların Ödenmesi İçin Yardım İstemişti

Pandemi süreci boyunca uzun bir dönem işsiz kalan ve zor günler geçirdiğini söyleyen  Kınalı geçtiğimiz yıl yapmış olduğu açıklamada ‘’Bir yıldır para kazanamıyorum. E-Devlet üzerinden evimin kirası ve faturalarımın ödenmesi için başvuruda bulundum. Sağ olsun menajerim Haluk Şentürk bana yardımcı oldu. Dans okulumu kapattım. Hiçbir gelirim yok, zor durumdayım. Hiç gelirim yok. Allah sonumuzu hayreylesin’’ ifadelerini kullanarak zor durumda olduğunu belirtmişti.

Geçen yıl kira ve faturaları için yardım isteyen oryantal Didem geçtiğimiz günlerde ise eskiden binlerce lira verip satın aldığı elbiseleri sokak ortasında sattı. Kıyafetlerine 50 ila 100 TL arasında fiyat biçen Kınalı bu elbiselerin satışından elde ettiği gelirin yarısını sokak hayvanları için mama almak için kullanacağını belirtti. Didem Kınalı bu hareketiyle gündeme geldi.

Faydalı olabilecek diğer içerikler

Yeni Ümit İş Makinesi Kursu

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.