Para kazanmak için lüks eşyalarını satan Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu: Sokak hayvanları için sattım

21.04.2022
109
Para kazanmak için lüks eşyalarını satan Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu: Sokak hayvanları için sattım
Modelistlik Kursu

Para kazanmak için lüks eşyalarını satan Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu: Sokak hayvanları için sattım! Mısırlı multi milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran Subaşı’nın para kazanmak için kendisine gelen lüks hediyelik eşyaları sattığı iddiası ortaya atıldı. Bu olay hakkındaki iddiaya sosyal medya platformundan cevap veren Şeyma Subaşı, “Eşyaları sokak hayvanları yararına satışa çıkardım.

 

Şahsi bir çıkarım olmadı” sözlerini söyledi. Acun Ilıcalı’dan geçtiğimiz senelerde boşanan Subaşı, Mısırlı zengin sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik kararı aldıktan kısa bir süre sonra ayrıldı. Ekonomik anlamda zorladığı iddia edilen Şeyma Subaşı’nın eşyalarını tek tek satmaya başladığı gündeme bomba gibi düştü.

 

Nafaka Almayı Bıraktı

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile flört ederken Acun Ilıcalı’dan aldığı 125 bin TL’lik nafakayı almayı reddetmişti. Bu olayla alakalı açıklama yapan Şeyma Subaşı, “Şu an paraya ihtiyacım yok” ifadelerini kullandı.

Yeni Ümit İş Makinesi Kursu

 

Lüks Eşyalarını Satmaya Başladı

 

Sabah gazetesinin haberin göre, para kazanmak için harekete geçen Subaşı’nın Acun Ilıcalı ve Mohammed Alsaloussi’nin kendisine hediye olarak aldığı çanta, saat ve elbiseleri teker teker satışa koymaya başladı. Para kazanmak amacıyla bu yöntemi kullanan Şeyma Subaşı’nın artık replika ürünler kullandığı da söylentiler arasında yer almaktadır.

 

Şeyma Subaşı: Güne yalan Bir Haberle Uyandım

 

Bu olaylarla alakalı gündemden düşmeyen Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tüm bu olayları sonuna kadar yalanladı. Şeyma Subaşı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün hakkımda çıkan yeni bir yalan haberle uyanmış iken bu vesileyle sizlerle güzel bir haberi paylaşmak istedim.

 

Yarın şimdiye kadar yaptığımız gibi kendi kıyafetlerinden seçtiğim parçaları sokak hayvanları yararına satışa çıkarmak üzere hesabıma yükleyeceğiz.”

 

“Eşyalarımı Kendi Çıkarım İçin Satma Düşüncem Olmadı”

 

“Benim bugüne kadar şahsi eşyalarından hiçbirini kendi çıkarım uğruna satmak gibi bir düşüncem hiç olmadı. Allah da hiçbir zaman bu duruma düşürmesin.

 

Son yıllarda almanın değil, paylaşmanın daha değerli olduğunu, dünyamızı daha yaşanabilir bir hale getirmek için sürdürülebilirliği ön plana çıkarmak gerektiğini her seferinde dile getiriyorum. Yani keşke herkes bize verilen bu güzel aklı daha faydalı ne yapabilirim diye düşünerek kullansa. Her neyse, yalan haberinin zamanlaması için ayrıca teşekkürler.

Faydalı olabilecek diğer içerikler

 

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.